Skip Navigation Links
Tancuri de racire Wedholms DF95L Grupuri frigorifice cu recuperator de caldure Tancuri de racire lapte Wedholms Agitatoare SIREM si controlere

Service si mentenanta

Asiguram urmatoarele servicii:
reconditionare; reparatii; revizii tehnice; imbunatatiri tehnice (redimensionare grup frigorific dupa puterea frigorifica necesara); start-up; montaj; instalare/punere in functiune; intretinere; support tehnic; buy back; consultanta tehnica de specialitate; servicii de garantie, postgarantie si mentenanta la tancuri de racire lapte. 

Pentru functionarea corespunzatoare si disponibilitatea echipamentelor pe termen lung, acordam importanta planificarii si urmaririi activitatilor de mentenanta preventiva.

Mentenanta preventiva are ca obiectiv reducerea probabilitatii de defectare a echipamentelor si consta intr-un ansamblu de operatiuni planificate de intretinere, reparatii si revizii.

Mentenanta corectiva reprezinta ansamblul de activitati realizate dupa defectarea echipamentelor sau dupa degradarea functiei acestora in mod neprevazut. Aceste activitati constau in localizarea, diagnosticarea si remedierea defectului pentru restabilirea bunei functionari.

Variantele de colaborare pe care vi le oferim sunt

1) Pe baza de contract

2) pe baza de programare / solicitare
a) Service standard
b) Service express

Interventile de service la client includ:
- constatare
- deplasare (eventual + cazare)
- manopera
- materiale (consumabile, piese de schimb etc.)