Skip Navigation Links
Tancuri de racire Wedholms DF95L Grupuri frigorifice cu recuperator de caldure Tancuri de racire lapte Wedholms Agitatoare SIREM si controlere
 
Cautam persoane potrivite cu care sa crestem, dezvoltam si sa imbunatatim activitatea noastra. Daca doresti sa fi unul din acestia, trimite-ne atunci CV-ul tau la info@profil-grup.ro

Post vacant:
Frigotehnist / Electrician
 
Cunosti tehnica frigului si ai orientare spre clienti?

Noi iti oferim posibilitatea de a fi o parte in dezvoltarea activitatii noastre si sa influentezi viitorul in acest domeniu. Profil Grup este o firma, cu experienta in racirea si stocarea laptelui. Noi, cei care lucram aici suntem dedicati si competenti. Doresti sa devi noul nostru coleg?

Atunci trimite-ne CV-ul tau la 
info@profil-grup.ro sau daca ai ceva intrebari legate de acest post

Despre tine
 
Ai de preferat o pregatire si atestare in tehnica frigului. Ai cativa ani de experienta de lucru in domeniu. Cunostintele tale despre frig sunt atat teoretice, cat si practice, astfel in cat poti asambla un sistem complet de racire singur. Prezinta un avantaj o certificare in instalatii electrice sau experienta de munca echivalenta. Punem mare accent pe caracteristicile personale. In plus, o buna intelegere a limbii engleze in vorbire si scriere prezinta un avantaj.

       Despre post
       Functie: COR 712701 Frigoriferist / Frigotehnist
-      c
onstatarea stari a echipamentelor, reconditionarea, punerea in functiune, intretinerea si instalarea echipamentelor comercializate (verificare presiune, vacumare, sudat conducte, montat compresoare, presostate, termostate, filter si alte componente necesare, de asemenea alimentare cu freon, etc.)
 
-      repararea si intretinerea echipamentelor aflate in garantie si post-garantie
 
-      verificarea calitatii lucrarilor executate
-      raspunde de calitatea lucrarilor executate
 
-      verificarea periodica a starii tehnice a echipamentelor si instalatiilor
-      urmareste functionarea instalatilor si echipamentelor, pentru a preveni defectarea lor
-      evidenta asupra lucrarilor efectuate

Cerinte:
-     experienta in domeniu incepand de la 2-3 ani
-     carnet de conducere cat. B. Fara antecedente in trafic
 
-     dispus la deplasari si interventi ocazionale de instalari si service

Despre noi
Firma si-a inceput activitatea in 2004 in domeniul echipamentelor de racire pentru industria laptelui la mana a 2-a. In cei 15 ani de exercitiu economic, bazandu-se pe echipamente si servicii de calitate, si prin dedicatie si competenta, am ajuns sa fim unul din principali furnizori al echipamentelor de racire si stocare a laptelui. In acest moment firma este compusa din doua departamente: unul de management si vanzari si unul de tehnic si service.

Conducerea firmei este orientata catre cresterea si dezvoltarea firmei si satisfacerea nevoilor clientilor sai si chiar catre deschiderea unor noi divizii conexe cu domeniul de activitate. Prin extinderea portofoliului de produse si servicii firma are in plan cresterea numarului de angajati.


In cei 15 ani de activitate, firma a acumulat o experienta valoroasa pe piata romaneasca.


Clientii firmei sunt procesatori de lapte, producatori de lapte, asociatii, coperative
si centre de colectare a lapteluiDatorita calitatii produselor si a serviciilor s-au onorat livrari anuale catre clienti importanti din industria laptelui.
 

 
Forma de angajare
Contract individual de munca pe perioada nedeterminata

Salariu
A se stabili de comun acord

Locatie

Suceagu